Otroška hiška Hazel

99.99

Izdelek je v omejenih količinah in bo vsak čas razprodan.

Ni na zalogi

Pošlji e-mail, ko bo ponovno na zalogi

Opis

Otroška hiška Hazel

Igralnega prostora pri otroški hiški Hazel, ki ima sobe in dekoracije vsepovsod, ne primanjkuje. Prijatelji se lahko istočasno igrajo na obeh straneh te čudovite otroške hiške, ki se ponaša s tremi nadstropji in strešno teraso. Slog in funkcije so bili zasnovani v tej leseni hiši, da bi ugajali tako staršem kot otrokom. Opazite kotno strešno linijo in elegantno pohištvo z retro videzom, ki so značilnosti trendovskih arhitekturnih značilnosti. Vgrajene knjižne omare omogočajo dodatno shranjevanje dodatkov ali celo majhnih zbirateljskih predmetov. Priloženo pohištvo je zabavno okrasiti in daje hiši nežne barve. V kavču, postelji in stolu Adirondack je celo skrita shramba za dodatno opremo. Preprosto dvignite ali potisnite vrhove, da razkrijete skrivališča za njihove najbolj cenjene zaklade. Tudi pečica se odpre, da se otroci pretvarjajo, da kuhajo najljubše jedi. Veliko odprtih vrat, oken in stopnišč omogoča, da se otroci igrajo ure in ure. Hazel otroška hiška, sprejme lutke do 7 centimetrov in nudi prepotrebno zbirališče najrazličnejših igrač.

Materiali – Les, MDF, plastika,

Dimenzije izdelka (cm) – 63,5 x 30,0 x 76,0

  • 360-stopinjska zasnova hkrati sprejme več kot enega otroka. 
  • Primerna za manjše igrače. Ustvarjena za igrače velikosti do cca. 17 c, ta hiša zapolni prepotrebno prazno mesto za eleganten igralni prostor, v katerem lahko zajame najrazličnejše lutke in zbirateljske predmete.
  • Odkrijte presenetljiv prostor za shranjevanje zakladov in dodatkov na kavču, postelji in stolu.
  • Kot razstavni prostor za zbirateljske predmete ali za prilagajanje doma vgrajene pametne police ponujajo otrokom več praktičnih dejavnosti.
  • Poševna strešna linija
  • V trendu arhitekturna zasnova
  • Retro videz pohištva
  • 11-delni dodatki

Dodatne informacije

Teža 8 kg
Dimenzije 63 × 30 × 76 cm
OPOZORILO

Ni primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…