POMEMBNE INFORMACIJE – PREBERITE PRED UPORABO

Vsi leseni izdelki proizvajalca Kidkraft so ročno izdelani, sestavljeni in poslikani. Vsak izdelek je edinstven /unikat, zato lahko pride do rahlih nepopolnosti, ki pa ne pomenijo napake v izdelavi.

Prosimo upoštevajte, da naša garancija ne zajema uporabe trajnih označevalcev ali pisal, barv, ki niso na vodni osnovi, pisal, pralnih označevalcev ali drugih sredstev, ki poškodujejo izdelek. Upoštevajte tudi, da nekateri od teh učinkovin vsebujejo barvila, ki lahko trajno poškodujejo površino izdelka.

INFORMACIJE O ČIŠČENJU
Očistite površine z vlažno krpo in blagim sredstvom za čiščenje posode, če je to potrebno. Ne uporabljajte čistilnih sredstev, ki vsebujejo alkohol ali amonijak. Ti bodo uničili svetleči lesk na površini izdelka. Za čiščenje in odstranjevanje prahu lahko uporabite tudi čistilo za čiščenje pohištva.

Priporočamo vam, da vsa čistila najprej preizkusite na notranjem delu oziroma manjši površini izdelka, ki ni vidna ob običajni uporabi.

Če imate vprašanja o negi in vzdrževanju tega izdelka, se lahko obrnete na nas in nas o tem obvestite.
GARANCIJA 

Garancija je veljavna samo na proizvajalčeve napake, za obdobje 90 dni od datuma nakupa. V primeru tovarniške napake, bo Kidkraft poškodovane dele nadomestil ali pa se izdelek v celoti naodmesti in bo nakupna cena povrnjena.

Vsaka stranka je dolžna skrbno preveriti stanje igrače pred in po montaži,
Manjkajoči, degradirani, zdrobljeni ali nevarni deli, vključno z deli \ ki jih lahko
otrok zaužije, lahko povzroči, da se otrok zaduši, ali drugače povzroči poškodbe.
Ti deli lahko vsebujejo magnete, kolesa, pritrdilne elemente in priključke. V kolikor
opazite kakršne koli napake, NE UPORABLJAJTE igrače in nemudoma ustrezno obvestite proizvajalca.
Če tega ne storite, pomenijo zlorabo. Napačna uporaba, neustrezne MONTAŽE, neizpolnjevanje OPOZORIL, odrasli niso opravljali nadzora, ali nepravilno vzdrževali igračo bodisi namerno ali nenamerno, se ta garancija razveljavi.
Za uveljavitev garancije se obrnite na KIDKRAFT SERVIS ZA STRANKE na +31 (0) 20 305 8620
Za navodila, morate predložiti dokazilo o nakupu, Vam pa bodo sporočili ukrepe glede vračila izdelka (predplačilo pošiljke).

OPOZORILO:

Potreben nadzor staršev.
Ta igrača je namenjena za otroke od določene starosti naprej.
Starši naj nadzorujejo igralno površino, tako, da se otroci mlajši od priporočene starosti za katere je namenjena igrača ne vključujejo v igro. Uporabljajte to igračo na tleh. Ne dovolite otrokom plezati na, okoli ali v igračo.
UPORABA IN VZDRŽEVANJE:
Izdelek uporabljajte samo na ravnih površinah.
Redno preverjajte montažo in privijte strojno opremo, če je to potrebno. Če se vzdrževanje ne izvaja redno, lahko izdelek preneha pravilno delovati.

OPOZORILO Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

[instagram-feed]
15% off