Igralni set Atlantic

1,502.59

Atlantski igralni set je poln funkcij, vendar še vedno ustreza manjšim dvoriščem in je primeren za domačo uporabo. Sestoji se iz  tobogana, plezalne stene, gugalnic in otroške hiške. Zgornja otroška hiška ima okenske polkne in verando. Spodaj je pros

Opis

Atlantski igralni set je poln funkcij, vendar še vedno ustreza manjšim dvoriščem in je primeren za domačo uporabo. Sestoji se iz  tobogana, plezalne stene, gugalnic in otroške hiške. Zgornja otroška hiška ima okenske polkne in verando. Spodaj je prostor za peskovnik in polica za prigrizek, ki otrokom omogočata, da se igrajo in  ob istem času spijejo nekaj osvežilnih pijač, da ostanejo hidrirani.

Lastnosti

  • dvignjena hiša z okenskimi polknami in verando
  • spodnja utrdba s predalom za peskovnik in polico za prigrizek
  • super varen hitri tobogan
  • standardna lestev in trda streha
  • tri gugalnice – ena izmed njih je gugalnica za 2-osebi
  • 244 cm dolg tobogan
  • dimenzije zgornjega nadstropja hiške: 163 x 102 cm
  • višina nadstropja hiške: 122 cm
  • potreben pesek: 198 L
  • izdelana iz 100% cedre

 

Igralni set Atlantik je predrezan, izvrtan in obarvan, kar omogoča čim bolj enostavno gradnjo doma. Ponujamo vam tudi ilustriran priročnik za uporabnike, ki vam natančno slikovno prikazuje, kako sestaviti komplet. Vse, kar potrebujete, je osnovno orodje. Ta igralni set je zasnovan za otroke, stare od 3 do 10 let, in je preizkušen (EN-71 & ASTM), da izpolnjuje zahteve za zasebno stanovanjsko uporabo – ta igralni set ni primeren za komercialno uporabo. Za igrala za javne površine prosim obiščite kategorijo javnih igral.

 

VELIKOST551.2 x 235.6 x 285.1 cm (širina x globina x višina)

TEŽA: 150 KG (dostava na paleti)

ČAS SESTAVLJANJA: 540 minut

GARANCIJA: 2 LETI

NAVODILA ZA VARNO IGRANJE: Ne dovolite otrokom, da bi se igrali brez nadzora odrasle osebe.Plezanje po hišici in igranje na strehi hišice ni dovoljeno. 

NAVODILA ZA SESTAVLJANJE: Hišico sme postaviti le odrasla oseba. Hišice ne postavite na trdo podlago kot je asfalt, saj lahko padec s hišice otroku v tem primeru povzroči resne poškodbe. Za hišice, ki so od tal dvignjene več kot 60 cm, mora biti v obsegu 1,5 metra okoli hišice mehka podlaga – kot je recimo trava ali pesek. Hišico postavite na ravno podlago in naj bo najmanj 2 metra oddaljena od drugih objektov kot so recimo stene hiš, garaže, ograje..

MATERIAL: Hišice so narejene iz lesa cedre, ki je naravno odporen na morebitne škodljivce in vremenske nevšečnosti in nosijo pečat FSC, ki zagotavlja odgovorno ravnanje z gozdovi (za vsako posekano drevo proizvajalec posadi novo drevo). Zaradi zagotavljanja dodatne zaščite je bila hišica premazana s premazi na vodni osnovi, ki so povsem neškodljivi za ljudi ali okolje.

VZDRŽEVANJE: Priporočljivo je, da na hišici vsaki dve leti obnovimo zaščiten premaz na vodni osnovi.

DODATNA OPOZORILA: Padec s hišice lahko pri otroku povzroči resne poškodbe, zato upoštevajte navodilo, da hišici zagotovite mehko podlago (travo, pesek..) Pooblaščeni prodajalec in proizvajalec izdelka nista odgovorna za padec s hišice. Hišice so namenjene individualni rabi in ne množični uporabi v šolah ali vrtcih. Les je naraven, živ material, ki se pod vplivom razmer lahko spremeni.

Dodatne informacije

Teža 150 kg
OPOZORILO

Samo za domačo uporabo.

Mnenja

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In