Utrdba otroška hiška Hill Crest

2,501.27

Velika zgornja utrdba sestavlja otroško hiško z verando. Uporabite lestev ali plezalno steno, da se povzpnete navzgor, in se ponovno spustite po 305-centimetrski dolgem drsniku. Ko boste skočili na dve nihajni gugalnici ali dvokolesni gugalnici, boste pop

Opis

Velika zgornja utrdba sestavlja otroško hiško z verando. Uporabite lestev ali plezalno steno, da se povzpnete navzgor, in se ponovno spustite po 305-centimetrski dolgem drsniku. Ko boste skočili na dve nihajni gugalnici ali dvokolesni gugalnici, boste popolnoma izkoristili vse kar vam ponuja ta čudovita aktivna otroška vrtna hiška. Utrdba otroška hiška Hill Crest je zagotovo prava pravcata hiška na pogled, in si jo privoščite na svojem dvorišču še za naslednje generacije. Hiška je uporabna samo za domačo uporabo. Za igrala za javne površine prosim obiščite kategorijo javnih igral.

 

LASTNOSTI

 

• Dvignjena otroška hiška z verandoi na drugem nadstropju

• Spodnja utrdba z igralno palubo, piknik mizo in peskovnikom

• 305 cm dolg tobogan

• lestev z varnostnimi ročaji in 152 cm plezalno steno

• gugalnice

• predrezan les, predhodno vrtan, predhodno obarvan in preizkušen za vzdržljivost

• vključena navodilo za uporabo

• vključuje ves les, opremo, gugalnice, tobogan, kot je prikazano na sliki

• postavite varnostno območje 183 cm okoli varnostnega pasu 

• pesek ni vključen (170 L)

 

SPECIFIKACIJE

 

Dimenzije: 537,2 x 408,9 x 289,6 cm (širina x globina x višina)

Največ otrok na kompletu: 9

Garancija: 2 leti

 

DOSTAVA (na paleti)

234,6 x 55,9 x 21,6 cm / 78,02 kg (1 karton)

233,7 x 54,6 x 21,3 cm / 70,76 kg (2 karton)

234,3 x 55,9 x 18,4 cm / 69,85 kg (3 karton)

 

NAVODILA ZA VARNO IGRANJE: Ne dovolite otrokom, da bi se igrali brez nadzora odrasle osebe.Plezanje po hišici in igranje na strehi hišice ni dovoljeno. 

NAVODILA ZA SESTAVLJANJE: Hišico sme postaviti le odrasla oseba. Hišice ne postavite na trdo podlago kot je asfalt, saj lahko padec s hišice otroku v tem primeru povzroči resne poškodbe. Za hišice, ki so od tal dvignjene več kot 60 cm, mora biti v obsegu 1,5 metra okoli hišice mehka podlaga – kot je recimo trava ali pesek. Hišico postavite na ravno podlago in naj bo najmanj 2 metra oddaljena od drugih objektov kot so recimo stene hiš, garaže, ograje..

MATERIAL: Hišice so narejene iz lesa cedre, ki je naravno odporen na morebitne škodljivce in vremenske nevšečnosti in nosijo pečat FSC, ki zagotavlja odgovorno ravnanje z gozdovi (za vsako posekano drevo proizvajalec posadi novo drevo). Zaradi zagotavljanja dodatne zaščite je bila hišica premazana s premazi na vodni osnovi, ki so povsem neškodljivi za ljudi ali okolje.

VZDRŽEVANJE: Priporočljivo je, da na hišici vsaki dve leti obnovimo zaščiten premaz na vodni osnovi.

DODATNA OPOZORILA: Padec s hišice lahko pri otroku povzroči resne poškodbe, zato upoštevajte navodilo, da hišici zagotovite mehko podlago (travo, pesek..) Pooblaščeni prodajalec in proizvajalec izdelka nista odgovorna za padec s hišice. Hišice so namenjene individualni rabi in ne množični uporabi v šolah ali vrtcih. Les je naraven, živ material, ki se pod vplivom razmer lahko spremeni.

Dodatne informacije

Teža 220 kg
OPOZORILO

Samo za domačo uporabo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.