Poletni tabor v Bohinju z Navihanimi polhki

 

Poletni tabor Navihani Polhki

Želite za svojega otroka najboljše? Potem ga pošljite za teden dni v poletni tabor v Bohinj, kjer bo preživel aktivne počitnice z izkušenimi animatorji in pedagogi.

Tokrat na počitnice brez računalnikov in mobitelov. Sliši se čudovito, kaj ne?

Eno izmed ključnih poslanstev tabora je, kreiranje pozitivne otrokove samopodobe, ki je ključna za nadaljni otrokov razvoj. Otroke želijo naučiti sprejemati sebe in druge. Želijo, da se otrok zaveda, da takšen kot je – je OK in je edinstven! Predvsem pa želijo otrokom ponuditi kvalitetno preživljanje aktivnih, zabavnih, poučnih in ustvarjalnih počitnic, o katerem bodo še dolgo govorili.

Za vse otroke, ki si želijo veliko zabave, športa, adrenalinskih iger, ustvarjanja, učenja, druženja, ustvarjanja, spoznavanja narave in predvsem nepozabnih doživetij z najboljšo animacijsko skupino.

Kjer je igra, veselje in zabava na 1. Mestu.

Navihani polhki te že nestrpno pričakujejo. Postani Navihani polhek

Vas še nismo prepričali? Video in program Vas bo zagotovo.

 • TERMIN

  Za vaše otroke in mladostnike smo pripravili poletni tabor na prečudoviti lokaciji v Bohinju v neposredni bližini jezera.

  7 dnevni: (280 €)
  12.7.2015 – 18.7.2015

  Kako do nižje cene tabora?
  Izkoristi popust dodatnih 10% , če v prijavnico zapišete kodo STASKKA in nam pošljite obvestilo, da ste otroka prijavili še na email: [email protected]

  Prijavi se zdaj!

  Vas skrbi kaj bodo jedli? Ali lahko plačamo v dveh obrokih? Ne skrbite, za vse je poskrbljeno. Le obvestiti jih morate ali ima otrok morda kakšno alergijo, ali uživa izdelke brez glutena – vse lepo zapišite v prostor v e-prijavnici. In ne pozabite vpisati kode STASKKA, za dodatnih 10% popusta.

 

Jutranja telovadba:

Skupaj z animatorji otroci z jutranjo telovadbo prebudijo in razmigajo svoje telo. Z nasmejanimi obrazi in polni energije začnejo nov dan. Vadba ni zahtevna in je predvsem usmerjena v prebujanje telesa in možganov. Energija in smeh, to je tisto kar nas bo vodilo skozi dan.

Primer: plesno obarvana telovadba, otroška aerobika, otroški plesi itd.

 

Športne igrice:

Športno obarvane urice so namenjene razgibavanju našega telesa. Skozi igro se otroci učijo medsebojnega sodelovanja. Vodi nas načelo: VAŽNO JE SODELOVATI, NE ZMAGATI SAJ SMO ZMAGOVALCI VSI! Priredili bomo tudi tekmovanja, ki so za otroke še posebej zanimiva.

Primer: razni poligoni (motivacijski, spretnostni, poligon za preživetje v naravi), igre z žogo (nogomet, med dvema ognjema, muhce..), šola rolanja in še mnogo.

 

Popoldanske družabne igrice:

Popoldanske družabne igrice so namenjene predvsem športnemu sproščanju in uživanju v družbi z ostalimi. Na ta način se med seboj povežemo, iskreno nasmejimo, naučimo timskega delovanja in medsebojne komunikacije. Otroci tako razvijajo svojo iznajdljivost, kreativnost, prilagodljivost in samostojnost na zabaven način.

Primer: iskanje skritega zaklada, igre brez meja, orientacijske igre, štafete in elementarne igre, animacijske igre, vlečenje vrvi in še mnogo.

 

Večerne igre in program:

Po aktivnemu celodnevnemu urniku je na vrsti večerni program. Večinoma se otroci med seboj ne poznajo in v ta namen je večerni čas posvečen druženju, sproščanju, uživanju in zabavi. Animatorji sodelujemo pri igrah in spodbujamo otroke pri raznih izzivih. Po večernem rajanju bodo otroci lažje zaspali in z navdušenjem pričakali nov dan.

Primer: karaoke, predstavitev skupin, taborni ogenj, peka kruha in petje okoli tabornega ognja, tematski večeri (PACKA PARTY, večer odštekanih frizur itd. ), nočni pohod z baklami, kvizko, zmenkarije in še mnogo.

 

Igre v vodi:

Ker je poletje in imajo otroci radi vodo, je ta sklop iger na našem taboru nepogrešljiv, saj bomo ob Kolpi skupaj preganjali poletno vročino.

Primer: kajak, kanu, napihljiv vodni trampolin, štafete v vodi, šola plavanja za neplavalce itd.

 

Ustvarjalne delavnice

V času najvišjih temperatur se umaknemo v senco, ustvarjamo, se kaj novega naučimo ali naredimo debatni krožek. Otroci so radi kreativni in izdelujejo najrazličnejše izdelke, ki jih seveda na koncu odnesejo domov. Tako imajo lep spomin na trenutke, ki so jih preživeli z nami.

Primer: izdelava mask, risanje in barvanje, izdelava verižic, zapestnic in še mnogo.

 

Poučne igrice:

Otroci so vedno radovedni in polni idej. Tako se lahko kaj kmalu razvije zanimiva debata ali poučna delavnica. Vse to jim je lahko v pomoč pri nadaljnem izobraževanju in nasploh v življenju.

Primer: izbere se določena tedenska tematika in se obdela, pogovarja, riše, piše (zdrava prehrana, šport, zdravje, angleščina, živali, prevozna sredstva, ločevanje odpadkov, moje telo itd.). Igre in mini delavnice na izbrano temo, spoznavanje tujih jezikov na zabaven način in še mnogo.

 

Sprostitvene igrice:

Včasih smo kljub vsem aktivnostim še vedno polni energije. Po športanju se tako odlično priležejo sprostitvene igrice, da se otroci vsaj malo umirijo in pripravijo na kosilo/večerjo.

Primer: pozdrav soncu na otroški način, telefončki, joga smeha, skupinski ples in petje itd.

 

Adrenalinske aktivnosti:

Poleg zabavnega in pestrega programa naše ekipe, ponujamo otrokom tudi nekatere adrenalinske igre.

Primer: Bodyzorbing, Frkatlon itd.

 

Nlp igrice:

Učenje hitrega branja in hitrega pomnenja informacij, izboljšanje koncentracije in kakovostnejše učenje,

Primer: Nlp ustvarjalne igre skozi katere otroci spoznavajo svoje talente in potenciale in še mnogo.

 

[tx_prodscroll type=”recent_products” ids=”” columns=”4″ items=”8″]

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.