Otroška hiška Beacon

1,546.99

Opis

Backyard Discovery predstavlja svojo najnovejšo igralnico; Beacon Heights. Ta zabavna dvignjena igralna hišica je zaradi svoje kompaktne zasnove popolna za vsako veliko dvorišče. Majhni otroci bodo navdušeni nad namišljenimi igralnimi možnostmi s kuhalno ploščo, napravami na baterije in dodatki. Delujoča krilna vrata in velika odprta okna povečajo vidljivost malčkov pri igri. Vstopna lestev skupaj s širokimi stopnicami omogoča enostaven dostop otrokom vseh sposobnosti in različnih starosti. Ohranite svoje spomine žive leto za letom s sledenjem povečanju višine s priloženo tablo za rast. Beacon Heights združuje poudarke tradicionalne igralne hišice s prednostmi dvignjenega igranja in bo zagotovo navdihnila zabavo v mnogih letnih časih.

Funkcije otroške hiške
5-letna omejena garancija
Domišljijska igra: igralna kuhinja, električni mešalnik, delujoč zvonec in delujoča vrata na tečajih so vključeni.
Dvignjena igrala: Dvignjena igralna hišica za kompaktne prostore.
Tobogan z valovi: Opremljen je s cca. 1,8-metrskim toboganom z visoko ograjo.
Zajemite spomine: vključena je tabla rasti za dokumentiranje otrokove rasti.
Lestev z ravnimi stopnicami: široka, ravna lestev s stopnicami ustvari enostavno dostopno točko za otroke vseh sposobnosti.
Lažje sestavljanje: Podprto z interaktivno aplikacijo BILT z glasovnim pripovedovanjem po korakih za enostavnost in udobje med postopkom sestavljanja.
100 % cedra: izdelana iz trpežnega lesa cedre, ki je naravno odporen proti gnitju in razpadu. Vnaprej izrezan, prebarvan in predvrtan za dodatno udobje.
Brez skrbi: Backyard Discovery zagotavlja polno 2-letno garancijo ter podaljšano 5-letno garancijo na gnitje in gnilobo lesa.
Varna igra: Zasnovano za doseganje ali preseganje standardov ASTM (koda F1148-19).

Ta izdelek je namenjen SAMO ZA STANOVANJSKO UPORABO. Kakršna koli uporaba tega izdelka izven bivalnega okolja povzroči, da je garancija za izdelek neveljavna.

Dodatne informacije

Teža 100 kg

Mnenja

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In