Vrtna otroška hiška Spring Cottage

1,263.50

Vrtna otroška hiška Spring Cottage Vrtna otroška hiška Spring Cottage je lepa in precej velika koča s piknik klopjo in popolnoma založena kuhinja skupaj z umivalnikom, štedilnikom,in ostalimi kuhinjskimi pripomočki. Ko bodo prijatelji prišli na obisk, bos

Opis

Vrtna otroška hiška Spring Cottage

Vrtna otroška hiška Spring Cottage je lepa in precej velika koča s piknik klopjo in popolnoma založena kuhinja skupaj z umivalnikom, štedilnikom,in ostalimi kuhinjskimi pripomočki. Ko bodo prijatelji prišli na obisk, boste takoj izvedeli, saj boste zaslišali zvonjenje zvonca. Zaželite jim dobrodošlico tako, da zasadite nekaj cvetja v vašem velikem cvetličnem koritu pred oknom.

Zakaj izbrati otroško hiško Spring Cottage?

– vrata polne velikosti z vzmetnimi tečaji in delujočim zvoncem

– zunanja vrtna vrata

– ponudite nekaj prigrizkov v delu koče s priloženo klopjo

– velika okena za prezračevanje

– pošiljanje in prejemanje sporočil v nabiralniku

– predstaviti svojo izvirno umetniško delo na tabli za risanje

– sajenje cvetov ali zelenjave v zaboju za rože

– kuhinja je opremljena z rezanim sadjem in rezalno ploščo, umivalnikom in štedilnikom

– izdelana iz 100% cedre

 

VELIKOST 335.3 širina x 210.3 globina x 265.2 cm višina

TEŽA: 120 KG ( dostava na paleti)

GARANCIJA: 2 LETI

NAVODILA ZA VARNO IGRANJE: Ne dovolite otrokom, da bi se igrali brez nadzora odrasle osebe.Plezanje po hišici in igranje na strehi hišice ni dovoljeno. 

NAVODILA ZA SESTAVLJANJE: Hišico sme postaviti le odrasla oseba. Hišice ne postavite na trdo podlago kot je asfalt, saj lahko padec s hišice otroku v tem primeru povzroči resne poškodbe. Za hišice, ki so od tal dvignjene več kot 60 cm, mora biti v obsegu 1,5 metra okoli hišice mehka podlaga – kot je recimo trava ali pesek. Hišico postavite na ravno podlago in naj bo najmanj 2 metra oddaljena od drugih objektov kot so recimo stene hiš, garaže, ograje..

MATERIAL: Hišice so narejene iz lesa cedre, ki je naravno odporen na morebitne škodljivce in vremenske nevšečnosti in nosijo pečat FSC, ki zagotavlja odgovorno ravnanje z gozdovi (za vsako posekano drevo proizvajalec posadi novo drevo). Zaradi zagotavljanja dodatne zaščite je bila hišica premazana s premazi na vodni osnovi, ki so povsem neškodljivi za ljudi ali okolje.

VZDRŽEVANJE: Priporočljivo je, da na hišici vsaki dve leti obnovimo zaščiten premaz na vodni osnovi.

DODATNA OPOZORILA: Padec s hišice lahko pri otroku povzroči resne poškodbe, zato upoštevajte navodilo, da hišici zagotovite mehko podlago (travo, pesek..) Pooblaščeni prodajalec in proizvajalec izdelka nista odgovorna za padec s hišice. Hišice so namenjene individualni rabi in ne množični uporabi v šolah ali vrtcih. Les je naraven, živ material, ki se pod vplivom razmer lahko spremeni.

Dodatne informacije

Teža 120 kg
OPOZORILO

Samo za domačo uporabo.

Mnenja

There are no reviews yet

Add a review
Vrtna otroška hiška Spring Cottage Vrtna otroška hiška Spring Cottage
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Add photos or video to your review